MUSEUMSBUTIKKEN

DVD-film

OLSEN-BANDEN I JYLLAND

"Olsen-Banden i Jylland" - Nordisk Film. Klassikeren fra 1971, hvor Olsen-Banden tager helt over til Jylland for at finde en tysk generals skat, som ligger gemt i en gammel bunkerfra krigens tid. Det viser sig dog vanskeligere at få fingrene i skatten, end Egon havde regnet med ... Spilletid: 96 min Tekster: dansk for hørehæmmede

Pris: 100 DKK.

BATTERI VARA

”Batteri Vara” – Kristiansand Kanonmuseum. Indhold: 1. Informationsfilm produceret af Høgskolen i Agder, 2005. 11 min. 2. Optagelse af affyring af kanon i 1947. Stumfilm. 10 min.

Pris: 100,00 DKK.

DE UØNSKEDE

"De uønskede" - En dokumentarserie om krigens uskyldige ofre. Fire gribende programmer om krigens uskyldige ofre. Viljen til at overleve. troen på fremtiden. Mødet med den store kærlighed. Og ikkemindst flygtningens livslange kamp for at slippe af med mærkatet: "Uønsket". Spilletid 145 min.

Pris: 100,00 DKK.

BUNKERNE - VERDENSKRIGEN I VESTJYLLAND

Vi kender dem alle som dragende tomme skaller i strandkanten. Men bunkerne langs Vestkysten rummer overvældende historier med store følelser og dramatik. I den prisvindende dokumentarserie BUNKERNE åbnes der for betonkolossernes spændende indhold, fortalt af 23 vidner fra Tyskland, USA, Englandog ikke mindst Vestjylland. De er tyske soldater, børn af tyske bunkersoldater, ofre og frihedskæmpere. Alle med det tilfælles at BUNKERNE har haft afgørende betydning for deres liv frem til i dag. Dokumentarserien indeholder 9 afsnit:

Pris: 199

RAVGUIDEN

Tag med på en enestående rav-rejse langs de danske kyster. I filmen fortæller danske raveksperter om ravets historie og om, hvor og hvordan du finder rav langs stranden. Ravguiden er smukke billeder ledsaget af dejlig musik med masser at stemning. 70 minutter En skøn film for den, der har lyst til at gå på jagt efter "Nordens guld".

Pris: 25