NewsD.18 marts 2016 blev den nye interaktive udstilling FJENDE & NABO – Hanstholm besat indviet af bestyrelsesformand Arne Kaspersen og borgmester Lene Kjeldgaard Jensen.

Der var lidt over 100 mennesker til indvielsen og de tog godt imod forandringerne!

Lørdag d.19 marts blev der åbnet for publikum og udleveret flødeskumskager til de første 50 som en velkomst til flødeskumsfronten.

Nu glæder vi os til en hverdag med glade gæster på museet som forhåbentligvis tager imod den nye udstilling.

I påskeferien, 19. marts til 28. marts, kører museumstoget hver dag, kl. 10.00-15.30. God fornøjelse!   ...

På grund af udarbejdelsen af den nye udstilling "Nabo & Fjende - Hanstholm besat" åbner vi først for sæson 2016 lørdag d.19 marts. Den nye udstilling handler om livet i Danmarks stærkeste fæstning under 2. Verdenskrig. Med menneskene i fokus fortælles historien om både de tyske soldater og civilbefolkningens liv i skyggen af befæstningsanlæggene, og om hvordan besætter og b ...

Endelig er vi begyndt at sætte nyt op efter alt det gamle er taget ned. Det er meget spændende! CPH Steel A/S er i fuld gang med at montere og gøre de forskellige temastationer mm. klar.

Udstillingen handler om livet i Danmarks stærkeste fæstning under 2. Verdenskrig. Med menneskene i fokus fortælles historien om både de tyske soldater og civilbefolkningens liv i skyggen af befæstningsanlæggene, og om hvordan besætter og besat levede sammen. Følg med i udviklingen af den nye udstilling på vores Facebookside.

Museet åbner op for sæson 2016 og den nye udstilling lørdag d. 19. marts 2016