Fyr-aften ved Hanstholm Fyr

Mandag d. 24 er der igen Fyr-aften ved Hanstholm fyr.

På denne Fyr-aften vil museumsinspektør Jens Andersen holde et foredrag om 2. Verdenskrig i Hanstholm og tage folk med ud på en guidet tur.

Læs mere om Fyr-aften arrangementet her:

Mød folk der ved hvad de taler om.

I vil møde foredragsholdere, som har en solid baggrund i netop det emne de taler om. Efter foredraget er foredragsholderen guide på en tur ud i terrænet, for at I kan opleve virkeligheden bag ordene. Her vil I opdage, at den information I har modtaget, ikke er ren teori. I være sammen med en person, som har samlet sin viden gennem erfaringer, praktisk arbejde og studier, også ude i virkeligheden. Naturen og kultursporene i Thy er på en lang række områder helt unikke. Derfor er det folk med lokal tilknytning I møder, de fleste med mange års arbejde med natur og kultur i Thy.

Efter foredraget er der et let traktement i form af en sandwich (øl/vand kan købes). Derefter kører vi ud til nogle af de lokaliteter I har hørt om. Transport foregår i egne biler. Under kørsel kan I på jeres bilradio høre guiden fortælle om de lokaliteter I passerer.

Arrangementet starter kl.17 og varer ca. 4 timer. Prisen for voksne er 150,- (incl. sandwich), børn mellem 7 og 13 år kommer med til halv pris.

Tilmelding er nødvendig! Tlf. 28337041 eller send en mail til info@naturogkultur.dk. Tilmeldingen skal være inde lørdagen d.22/8.

 

Hanstholm Fyr