Fotoudstilling - BunkerLove

Bunkerlove

 

I samarbejde med museet inviterer kunst- og kulturforeningen BunkerLove til fernisering af en udstilling med portrætter fra BunkerLove festival 2013. Billederne er skabt af den britiske fotograf Chris Brock, og motiverne fra sidste sommer viser kunstnere og kunstværker, der med afsæt i bunkerne fra anden verdenskrig skabte overraskende transformationer. I udstillingen indgår billeder af kunstværker fra bunkermuseet i Hirtshals, bunker-batteriet i Furreby, samt en svale af en bunker i Grønhøj.

Til ferniseringen kan gæster desuden være med til at skabe et nyt kunstværk, Walk the mile, af kunstner og BunkerLove-koordinator Inge Tranter. Værket støttes af Region Nordjyllands fyrtårnsprojekt Land Shape, og første etape af workshoppen foregår under Aalborg Regatta på færgen Om:Form d. 21 juni. Værket vil efterfølgende indgå i årets BunkerLove-festivaler ved Hirtshals bunkeranlæg d. 6. juli, og ved Furreby-batteriet ved Løkken d. 13. juli.

I museets biograf vil kortfilmene ‘Ein Stern’ og ‘A mare’ af Marcelo Felix blive vist. Dramatiker Marie Vibe som har drevet Skyggescenen for Region Nordjyllands PsykInfo i en årrække vil desuden holde en båltale uden bål, i form at et dramatisk digt, og i anledning af Sankt Hans.

Der er fernisering og fri entré i den flotte museumsbunker d. 24. juni, kl. 16 og udstillingen kan opleves der, ind til udgangen af juli.